TALENT IN BEDRIJF

TEAM HILGHESTEDE

Afgestemd op de wensen van de toekomst en rekening houdend met ervaringen uit het verleden. We maken graag een vergelijking met sport en vanuit de sport. In de wereld van de sport wordt de aanleg voor een actie, functie of positie vaak uitvergroot weergegeven. Drive en motivatie vormen samen met de wil en inzet, maar ook intuïtie en inzicht, kennis en vele uren ontwikkeling uiteindelijk het resultaat en bepalen het (werk)plezier.

 

Bart Boerema

“Iedereen heeft talent, soms prominent aanwezig, soms nog verstopt of latent. De kunst het talent in je zelf te ontdekken en er voor te gaan, op welk terrein dan ook, dat geeft kleur aan het leven. In staat zijn om je aan te passen aan de veranderingen vanuit je omgeving of vanuit het verleggen van je eigen focus. In vorm blijven op het niveau waarop je wil acteren en dat op de verschillende podia waarop een mens zich begeeft; werk, sport, familie en vrienden, cultuur etc. Daar moet je zelf wel iets voor doen en ondernemen en regie op voeren.”

Bart is bekend met de Noord-Nederlandse economie en beweegt zich vanaf de jaren tachtig op de arbeidsmarkt. Legt gemakkelijk verbinding, kent mensen, bedrijven en organisaties. Zet zich in voor samenwerking en kan samenwerking smeden. Is een prettige gesprekspartner die opdrachtgevers en kandidaten helpt met het selecteren, analyseren en voorbereiden van een loopbaanbesluit.

Bart richt zich binnen Talent in Bedrijf focussen op werven en selecteren en het begeleiden van mensen in de loopbaan op management en directie niveau. Heeft daarnaast professionele aandacht voor het vak van commissaris/toezichthouder.

Geeft netwerken inhoud door het vervullen van een functie binnen een organisatie waar hij lid van is. Bestuurslid bij VanSlag, oud-voorzitter Rotaryclub, districtvoorzitter NCD Groningen, secretaris Grinta Business Cycling. Heeft interesse in economie, arbeidsmarkt bewegingen, sport en muziek.

Harold Ezinga

“Veel bureaus werven wel maar vergeten te selecteren. Als consultant maak je het verschil door zowel in de werving alsook in de selectie van talenten zorgvuldig te werk te gaan en nauw samen te werken met de opdrachtgever. Ook na het plaatsten van een kandidaat kun je een organisatie gericht ondersteunen om de nieuwe medewerkers succesvol te laten zijn.”

Harold is als (managing) consultant bijna 20 jaar actief in de zakelijke dienstverlening. Heeft zijn sporen verdiend bij een aantal landelijke adviesorganisaties en is vanaf 2009 ondernemer. Heeft binnen Talent in Bedrijf zijn primaire focus op (executive) search en interim management. Primair draait het natuurlijk om de specifieke vraag van de klant. Wij kunnen onze klanten ondersteunen op organisatie- team- en individueel niveau. We richten ons op het ontdekken, selecteren, inzetten en ontwikkelen van talent. Harold beschikt door zijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche over een uitgebreid netwerk van klanten en andere relevante netwerkcontacten.

Harold is een gedreven en deskundig consultant. Is als adviseur helder en duidelijk, als bedrijfskundige ervaren en weet vaak tot creatieve en onverwachte oplossingen te komen. Is in zijn vrije tijd actief sporter en mag hierin graag nieuwe uitdagingen aangaan.

Sanne Tamminga

“Dé ingrediënten voor het opbouwen van een lange termijn relatie is werken vanuit een persoonlijke benadering, oprechte interesse en de wil om iets voor elkaar te betekenen. Dit zorgt voor een resultaatgerichte werkstijl en creëert grote betrokkenheid”

Deze werkstijl heeft Sanne in haar loopbaan verder ontwikkeld. Daarbij hebben haar creatieve, mensgerichte en ondernemende instelling altijd een belangrijke rol gespeeld. Sinds 2014 is Sanne actief in het werven van specialisten. Eerst vanuit een grote corporate organisatie, vervolgens vanuit een landelijk opererend bedrijf. Snel voelde zij zich thuis in de arbeidsbemiddeling en wist Sanne ook in complexe branches, human capital vraagstukken te verbinden aan kansen in de markt.  

Een grote passie heeft Sanne voor hardlopen en wielrennen. Als je denkt dat je niet meer kan, blijkt er nog veel meer in je te zitten. En kan je zelfs jezelf verbazen met je eigen prestaties. Dit motto draagt Sanne niet alleen uit in haar sport, maar ook in het dagelijks leven.

ESMÉ SLUIMAN

Elk persoonlijk gesprek over waar je staat in je carrière, in je leven en waar je naar toe zou willen groeien werkt als een katalysator om naar je doel toe te werken. Dit zijn in combinatie met persoonlijke interesse, wederzijds vertrouwen en doorzettingsvermogen dé ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Al vanaf het begin van haar werk carrière is Esmé werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Begonnen als intercedent om zich daarna te specialiseren binnen de techniek. Vervolgens weer terug de uitzendwereld in en daarna weer terug naar de bekende technische wereld bij een ingenieursbureau en de laatste periode werkzaam als recruiter. Ook nu zal de verantwoordelijkheid vooral liggen bij recruitment van kandidaten.

Zowel zakelijk als privé wordt Esmé benaderd om haar netwerk in te zetten op zoek naar de juiste persoon en zal ze vanuit haar sportieve achtergrond niet snel opgeven totdat het gewenste resultaat bereikt is.

 

 

TALENT IN BEDRIJF

SAMENWERKENDE PARTNERS

HELEEN BARKEMA

“De essentie van coaching is wederkerigheid, vertrouwen en echte aandacht. Je met kennis en kunde verplaatsen in wat de ander nodig heeft”.

Heleen is opgeleid als HRM’er en is daarna jaren actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Eerst in de werving & selectie, daarna loopbaanadvies en als adviseur en projectmanager op het gehele gebied van in-, door en uitstroom van personeel. Het ondernemersbloed heeft zij van huis uit meegekregen en 9 jaar geleden is zij begonnen met haar eigen kantoor Keuzecoach.

Het thema ‘mens & werk’ is de rode draad in haar loopbaan en dus is het voor haar een logische stap om zich nu aan te sluiten bij Talent in Bedrijf. Ze zal zich onder andere bezig houden met carrièrecoaching. Ze werkt het liefst vanuit de gedachte van de positieve psychologie en legt de nadruk op waar iemand goed in is en blij van wordt. Mensen inzetten op hun kracht, persoonlijkheid en talent voorkomt uitval, geeft grotere tevredenheid en brengt meer resultaten.

MARJAN MENNINGA

Al tijdens de studie Personeel en Arbeid belangstelling voor het vak van werven en selecteren en dus na de studie aan de slag op de arbeidsmarkt. De specialisatie werd gevonden in het vak ICT, volop aandacht voor de mens achter de ICT-er en op een gedreven wijze de klanten zoeken voor de beschikbare ICT-er of de ICT-er zoeken voor een specifieke klantvraag.
Gedreven, creatief, gemotiveerd en enthousiast zegt Marjan van zich zelf, voeg daar ondernemend en initiatiefrijk aan toe dan heb je het altijd druk. Zo is Marjan trots op de bedrijven waar ze actief voor was en waar ze vaak met grote aantallen de bezetting op orde heeft gekregen. Recent als interim-recruiter ICT bij TKP Pensioen te Groningen.

Een scherp oog voor de kansen van mensen en goede analyse op de vaardigheden van kandidaten, met veel verstand van het vakgebied en de verschillende tools, pakketten, talen, systemen en samenwerkingsmodellen. Specialistische kennis binnen een generiek bureau stimuleert de ontwikkelingen. Zo verrijken we de mogelijkheden van onze relaties en maken we het werk voor onszelf veelzijdig.

 

de snelste weg naar resultaat