TALENT IN BEDRIJF

Afgestemd op de wensen van de toekomst en rekening houdend met ervaringen uit het verleden. We maken graag een vergelijking met sport en vanuit de sport. In de wereld van de sport wordt de aanleg voor een actie, functie of positie vaak uitvergroot weergegeven. Drive en motivatie vormen samen met de wil en inzet, maar ook intuïtie en inzicht, kennis en vele uren ontwikkeling uiteindelijk het resultaat en bepalen het (werk)plezier.

 

Bart Boerema

“Iedereen heeft talent, soms prominent aanwezig, soms nog verstopt of latent. De kunst het talent in je zelf te ontdekken en er voor te gaan, op welk terrein dan ook, dat geeft kleur aan het leven. In staat zijn om je aan te passen aan de veranderingen vanuit je omgeving of vanuit het verleggen van je eigen focus. In vorm blijven op het niveau waarop je wil acteren en dat op de verschillende podia waarop een mens zich begeeft; werk, sport, familie en vrienden, cultuur etc. Daar moet je zelf wel iets voor doen en ondernemen en regie op voeren.”

Bart is bekend met de Noord-Nederlandse economie en beweegt zich vanaf de jaren tachtig op de arbeidsmarkt. Legt gemakkelijk verbinding, kent mensen, bedrijven en organisaties. Zet zich in voor samenwerking en kan samenwerking smeden. Is een prettige gesprekspartner die opdrachtgevers en kandidaten helpt met het selecteren, analyseren en voorbereiden van een loopbaanbesluit.

Zal zich binnen Talent in Bedrijf focussen op werven en selecteren en het begeleiden van mensen in de loopbaan op management en directie niveau. Heeft daarnaast professionele aandacht voor het vak van commissaris/toezichthouder.

Geeft netwerken inhoud door het vervullen van een functie binnen een organisatie waar hij lid van is. Bestuurslid bij VanSlag, oud-voorzitter Rotaryclub, districtvoorzitter NCD Groningen, secretaris Grinta Business Cycling. Heeft interesse in economie, arbeidsmarkt bewegingen, sport en muziek.

Marieke Appels

Je hebt veel meer invloed op je leven dan je zelf denkt. Kansen zijn er altijd. Het is aan jou om ze te zien, te grijpen of zelf te creëren.

Na een zeer actieve hockeycarrière op het hoogste (inter)nationale niveau heeft Marieke zich gericht op haar maatschappelijke carrière. Gestart als intercedente en al vrij snel de overstap gemaakt naar de werving en selectiebranche voor commerciële posities. In deze branche heeft zij ruim 10 jaar gewerkt en is zij doorgegroeid tot senior consultant/partner.
Een verhuizing met het gezin van Zuid naar Noord Nederland zorgde voor de switch naar een algemene HRM functie. Ze heeft haar draai gevonden in het Noorden. Na een aantal jaren heeft ze opnieuw gekozen voor de werving en selectie, waarbij haar specifieke verantwoordelijkheid nu ligt op het gebied van kandidaten recruitment.

Marieke streeft naar het hoogst haalbare en zal niet snel opgeven. Samen een resultaat neerzetten vindt ze essentieel. Ook in haar vrije tijd toont ze graag initiatief en is ze sociaal ondernemend.

Harold Ezinga

“Veel bureaus werven wel maar vergeten te selecteren. Als consultant maak je het verschil door zowel in de werving alsook in de selectie van talenten zorgvuldig te werk te gaan en nauw samen te werken met de opdrachtgever. Ook na het plaatsten van een kandidaat kun je een organisatie gericht ondersteunen om de nieuwe medewerkers succesvol te laten zijn.”

Harold is als (managing) consultant bijna 20 jaar actief in de zakelijke dienstverlening. Heeft zijn sporen verdiend bij een aantal landelijke adviesorganisaties en is vanaf 2009 ondernemer. Heeft binnen Talent in Bedrijf zijn primaire focus op (executive) search en interim management. Primair draait het natuurlijk om de specifieke vraag van de klant. Wij kunnen onze klanten ondersteunen op organisatie- team- en individueel niveau. We richten ons op het ontdekken, selecteren, inzetten en ontwikkelen van talent. Harold beschikt door zijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddelingbranche over een uitgebreid netwerk van klanten en andere relevante netwerkcontacten.

Harold is een gedreven en deskundig consultant. Is als adviseur helder en duidelijk, als bedrijfskundige ervaren en weet vaak tot creatieve en onverwachte oplossingen te komen. Is in zijn vrije tijd actief sporter en mag hierin graag nieuwe uitdagingen aangaan.

HELEEN BARKEMA

“De essentie van coaching is wederkerigheid, vertrouwen en echte aandacht. Je met kennis en kunde verplaatsen in wat de ander nodig heeft”.

Heleen is opgeleid als HRM’er en is daarna jaren actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Eerst in de werving & selectie, daarna loopbaanadvies en als adviseur en projectmanager op het gehele gebied van in-, door en uitstroom van personeel. Het ondernemersbloed heeft zij van huis uit meegekregen en 9 jaar geleden is zij begonnen met haar eigen kantoor Keuzecoach.

Het thema ‘mens & werk’ is de rode draad in haar loopbaan en dus is het voor haar een logische stap om zich nu aan te sluiten bij Talent in Bedrijf. Ze zal zich onder andere bezig houden met carrièrecoaching. Ze werkt het liefst vanuit de gedachte van de positieve psychologie en legt de nadruk op waar iemand goed in is en blij van wordt. Mensen inzetten op hun kracht, persoonlijkheid en talent voorkomt uitval, geeft grotere tevredenheid en brengt meer resultaten.

de snelste weg naar resultaat