Mensen met passie gaan voorop

CARRIERE COACHING

Carrière coaching zorgt voor vergroting van je zelfkennis en zelfsturing. Je maakt zelfbewuster carrière keuzes en bereikt sneller je doelen. Je ontvangt handvatten en inspiratie om de dingen anders te bekijken en anders te doen dan je gewend was. Carriere coaching is geschikt voor mensen die zich afvragen wat ze willen en mensen die afvragen hoe ze daar kunnen geraken. Werk kan motiveren, inspireren én positieve energie opleveren. Dat gebeurt als je díe talenten gebruikt waar je enthousiast van wordt. En wanneer je je drijfveren kwijt kan in een omgeving waarin waarden terug te vinden zijn die belangrijk voor jou zijn. Dan presteer je beter én prettiger en bruis je van energie. Dan werk je met passie.

Talent in Bedrijf ziet het als hun missie om anderen te helpen de passie in hun werk te vinden. Daarbij hoeft niet altijd het roer om. Een aanpassing in de huidige situatie of zelfs puur de bevestiging dat het goed is, kunnen al leiden tot (hernieuwde) passie en positieve energie.

 

Je wilt weten waar je wilt komen en welke stappen je moet ondernemen om daar te komen. Je gaat onderzoeken waar je krachten liggen. Of een inschatting maken wat je positie op de arbeidsmarkt is.

Waar ligt je passie en wat gaat je gemakkelijk af? Het is belangrijk om te werken aan je zwakke punten, maar het is veel slimmer om te werken aan je sterke punten. Die krachten zouden de leidende factor moeten zijn in je carrière.

Kunnen je geleerde vaardigheden een meerwaarde zijn in een nieuwe loopbaan? Moet je nog iets bijleren?

 

Je netwerk speelt mee in het succes van je loopbaan. Wij brengen je netwerk in kaart, breiden dit waar mogelijk verder uit en leren je hoe je hier optimaal gebruik van kan maken.

Na een aantal coaching-gesprekken kun je gaan kijken naar het pad dat voor je ligt. Daarbij kan het gaan om een volgende stap in je carrière, verdere ontwikkeling in je huidige loopbaan of de start van een totaal nieuwe loopbaan of eigen onderneming.

Talent in Bedrijf biedt carrière coaching op maat aan. Per individu vindt er een uitgebreide kennismaking plaats en wordt er aan de hand van specifieke behoeften een concreet stappenplan samengesteld.

Mensen met passie gaan voorop!